Eten

De keuken is open:
op vrijdag & zaterdag van 18.00h tot 22.00h,
op zondag van 12.00 tot 14.00h & van 18.00 tot 20.00h
(desserten blijven mogelijk tussen 14.00h en 17.00h)

Wij werken hoofdzakelijk met dagverse producten.
Mogen wij daarom bij uitputting van één of ander gerecht onze excuses aanbieden en om uw begrip te vragen.
Reservatie vooraf wordt aanbevolen.

Een eerlijke, vriendelijke en correcte bediening is waar wij voor staan.

Indien u aanmerkingen hebt betreffende drank, eten, bediening of u hebt eventueel andere suggesties, breng ons dan hiervan op de hoogte. Zodoende kunnen wij in de toekomst nog beter aan uw wensen voldoen.

Wij aanvaarden geen betaalkaarten. Per tafel wordt slechts één rekening gegeven, om praktische redenen vragen wij u om onderling de betaling te regelen.

Wij wensen u een aangenaam vertoeven en hopen u in de toekomst terug te mogen begroeten.

Weekendgerechtjes

Elk weekend maken we een grote hoeveelheid Spaghetti Bolognese (ook veggie) die we serveren met een portie zelfgebakken boerenbrood!!!
spaghetti

Hapjes

  • Bordje Kaas/salami/olijven
  • Chips zout of paprika
  • Kaasballetjes
  • Garnaalballetjes
  • Bitterballetjes
  • Gefrituurde scampi's
  • Mini-loempia's
bordje mix
  • Verwenbord koude tapas
  • Verwenbord warme tapas
tapas

Desserts

Ijscoupes:

  • Kindercoupe (2 bolletjes naar keuze) met spikkels
  • Coupe Vanille
  • Coupe Tricoloré
  • Coupe Dame Blanche
  • Coupe Dame Noir
  • Coupe Aardbeien
  • Coupe Brésilienne
  • Coupe Advocaat
  • Coupe Verse Aarbeien (zomerseizoen)
  • Coupe 't Hof Schuurke (zomerseizoen)
coupe 't Hof schuurke

Pannenkoeken:

  • Pannenkoek met bruine-/witte suiker, confituur of boter
  • Pannenkoek met bolletje vanilleijs
  • Pannenkoek met warme chocoladesaus
  • Pannenkoek met advocaat
  • Pannenkoek Mikado
chocomousse

Wafels op de Leuvense stoof (5 keer 's Winters)

Artisanale chocomousse